Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? 

Klantenservice

Levering van je bestelling

Leverings- en servicekosten

Bij het plaatsen van je bestelling betaal je servicekosten. Onder deze kosten vallen alle kosten voor het afhandelen en verzenden van de tickets. Dit kan zowel per e-ticket als fysiek ticket gebeuren.

Levering van je bestelling

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons direct een bevestiging per e-mail. Na ontvangst van de betaling word je bestelling in orde gemaakt. Je ontvangt je tickets en/of reisbescheiden uiterlijk één week voor het evenement. Als je een last-minute boekt, dat wil zeggen binnen 1 week voor het evenement, versturen wij je tickets en/of reisbescheiden binnen 3 werkdagen na het maken van je bestelling. Zodra jouw bestelling in het sorteercentrum van onze verzendpartner is aangekomen ontvang je een e-mail met de track and trace code van jouw bestelling. Je ontvangt opnieuw een mail op het moment dat de bezorger met jouw bestelling onderweg is.
Wij versturen de postpakketten per aangetekende post. Dat betekent dat je bij ontvangst voor het pakket moet tekenen. Ben je niet thuis zal de bezorger het de volgende dag nogmaals aanbieden. Mocht het dan ook niet lukken word je pakket 14 dagen bewaard bij een afhaalpunt bij je in de buurt. Hier kan je je pakket op vertoon van je identificatiebewijs afhalen.

Wanneer je tickets voor een evenement hebt besteld waar E-tickets voor worden gebruikt dan ontvang je deze per mail op het door jou opgegeven e-mail adres.