Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? 

Klantenservice

Hoe werkt het boeken van een reis bij Motorsport Tickets?

Indien wij een georganiseerde reis aanbieden naar een Grand Prix vind je de reizen onder de desbetreffende Grand Prix in de bovenbalk ‘Formule 1’. Hier vind je duidelijk welke reisduur mogelijk is met de bijbehorende vertrekdatum. Alle aangeboden reizen zijn gebaseerd op een verblijf in een 2-persoonskamer bezet met twee personen. De getoonde prijs is de prijs per persoon.

Bij het boeken van een reis worden een aantal verplichte kosten in rekening gebracht. - Servicekosten van €8,50 per bestelling. Deze kosten worden doorberekend voor het verwerken en het versturen van je bestelling. - Calamiteitenfonds. Wij zijn aangesloten bij het calamiteitenfonds. Hiervoor wordt €2,50 per bestelling gerekend.

Let er bij het boeken van je reis op dat je ook toegangstickets voor het circuit bestelt. Deze zitten meestal niet standaard inbegrepen. Dit doen wij op deze manier zodat je keuzevrijheid hebt tussen de verschillende tribunes op het circuit.

Bij het boeken van een vliegreis is het enorm belangrijk dat je de voor- en achternaam en geboortedatum invult conform je paspoort. Dit is belangrijk voor het inchecken bij zowel vlucht als hotel.