Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? 

Klantenservice

Wat zijn de betaalmethodes bij Motorsport Tickets?

Je kan je bestelling bij ons op verschillende manieren betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle mogelijke betaalmethodes.

iDeal

85% van de Nederlanders die online bestellen, betalen via iDeal. Als je kiest voor iDeal word je direct naar de veilige omgeving van je eigen bank geleidt. Hiervandaan kun je direct de betaling voldoen. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen.

Creditcard

We accepteren de volgende type creditcards: Visa, Mastercard en American Express. Voor het betalen met je creditcard brengen wij geen extra kosten in rekening.

VVV Cadeaukaart

Vanaf nu is het ook mogelijk om met de VVV cadeaukaart een bestelling op SportStadion.nl te plaatsen. Met deze betaaloptie betaal je een gedeelte of het gehele bedrag.

Afterpay

Met deze betaaloptie plaats je een bestelling en betaal je pas zodra wij de tickets naar je toesturen. Op het moment dat wij jouw bestelling verzenden ontvang je per e-mail een betaaloverzicht van AfterPay. Vanuit dit betaaloverzicht betaal je jouw bestelling gemakkelijk met DigiAccept/Ideal. Wij versturen jouw bestelling uiterlijk één a twee weken voor aanvang van het evenement.

Veelgestelde vragen in 'Betalen'