Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Spa Speed Package

Nieuw in 2019: de Spa Speed Package. Dé plek om de F1-bolides op maximumsnelheid te bewonderen op circuit Spa-Francorchamps!

Tickets voor zondag en het gehele weekend zijn inclusief €15,00 horecategoed en een goodiebox met toffe raceproducten.

Beschikbaarheid
Tickets voor het gehele weekend of de zondag zijn volledig uitverkocht. Er zijn nog wel tickets voor de vrijdag en zaterdag.
  • Spa Speed Package
  • Spa Speed Package
  • Spa Speed Package
  • Spa Speed Package
  • Spa Speed Package
  • Spa Speed Package
  • Spa Speed Package
  • Spa Speed Package
  • Spa Speed Package

Spa Speed Package

Spa Speed Package is hét pakket om de Formule 1-bolides op maximumsnelheid te bewonderen op het legendarische asfalt van Circuit Spa-Francorchamps in het hart van de Belgische Ardennen. De tribune van de Spa Speed Package is gelegen in de afdaling tussen de haarspeldbocht 'Bruxelles' en 'Pouhon'.


De locatie van de Spa Speed Package is bij de fans bekend als de 'Speed Corner'. Deze naam is te danken aan de snelheid waarmee de auto's optrekken op dit stuk van het circuit. De auto's rijden met 195 km/h uit bocht 9 en behalen snelheden van boven de 300 km/h voordat ze bocht 10 ingaan. Vanaf deze tribune zie je pas écht waartoe de indrukwekkende Formule 1-wagens toe in staat zijn.

De Grand Prix van België wordt verreden op zondag 1 september 2019.

Spa Speed Package

Spa Speed Package

  Spa Speed Package - weekend Weekend
€ 239,00 p.p.

Uitverkocht

  Spa Speed Package - zondag Zondag
€ 219,00 p.p.

Uitverkocht

  Spa Speed Package - zaterdag Zaterdag
€ 79,00 p.p.

Uitverkocht

  Spa Speed Package - vrijdag Vrijdag
€ 49,00 p.p.

Uitverkocht

Formule 1 op Spa-Francorchamps

Spa-Francorchamps organiseert al sinds jaar en dag de Grand Prix van België. Al vanaf de start van het Formule 1-wereldkampioenschap in 1950 staat Spa-Francorchamps op de Formule 1-kalender. In de jaren zeventig en tachtig moest Spa tijdelijk maken voor uitstapjes naar Zolder en Nijvel, maar sinds 1985 heeft het circuit in de Belgische Ardennen de Grand Prix van België mogen organiseren. Alleen in 2003 en 2006 werd geen Grand Prix van België gehouden. In 2003 vanwege het verbod op tabaksreclame en in 2006 vanwege werkzaamheden op het circuit.

Verzending van je Spa tickets

De tickets voor de Grand Prix van Belgie zijn dit jaar E-tickets. De bestelde toegangsbewijzen ontvang je uiterlijk een week voor aanvang van de Grand Prix per mail. Vergeet niet de tickets geprint mee te nemen, zodat je deze kunt tonen bij het circuit.

Populaire tribunes op Spa-Francorchamps

De verschillende tickets voor de Grand Prix van België zijn verdeeld in brons, zilver en goud. Een bronzen ticket is een staanplaats. Met deze kaartjes heb je toegang tot het circuit en kun je ergens langs het circuit een plaatsje op het gras uitzoeken. Het voordeel van een staanplaats is dat je veel vrijheid hebt in de keuze van je plek. Je kan het hele circuit rondlopen. Er zijn drie zilveren tribunes, Zilver 1, Zilver 2 en Zilver 4. De eerste twee bevinden zich op het rechte stuk tegenover de GP2-pitboxen, terwijl Zilver 4 zich aan de andere kant van het circuit bij Malmedy en Rivage bevindt. De Gouden tribunes bevinden zich vanaf de laatste bocht tot en met Eau-Rouge. Op Goud 4 na zijn alle gouden tribunes overdekt op Spa.

Venue Spa-Francorchamps
Uitverkocht Nee
Datum Aanvang 30 aug. 2019
Datum Eind 1 sep. 2019